Breaking news.... når vi selv skal sige det

Design by Witt vinder Iværksætterprisen 2017

27.04.2017
For 6. år har TimeGruppen i samarbejde med Frederiksberg Kommune uddelt årets iværksætterpris til en iværksættervirksomhed på Frederiksberg. Vinderen blev Design by Witt, og prisen blev uddelt onsdag eftermiddag på Frederiksberg Rådhus.

For meget indbetalt til ratepension, og hvad så?

Danskernes årsopgørelse for 2016 er nu tilgængelig, og nogen har desværre fået beskeden om, at de har overskredet den maksimale indbetaling til ratepension, som i 2016 udgjorde 52.400 kr. + arbejdsmarkedsbidrag. Hvad gør man så?

Flere års offentlig digitalisering har ikke lempet virksomhedernes byrder

19.04.2017
Det er ikke blevet lettere at indberette til det offentlige, vurderer revisorerne i ny undersøgelse. Krav om flere oplysninger og manglende brugervenlighed blandt årsagerne til, at indberetningerne koster virksomhederne mere tid.

SKAT giver bogføringsforslag – men virksomheder skal passe på

29.03.2017
Har man svært ved tal, kan det være en udfordring at bogføre bilag korrekt. SKAT har nu oprettet en ”wizard” løsning, som giver et forslag til, hvordan bilaget kan bogføres ved at udfylde forskellige informationer, herunder kategori, beløb mv.

Danskerne gør sig klar til at blive ældre, men kan det betale sig?

28.03.2017
Nye tal viser, at den samlede pensionsopsparing steg med 3,5 mia. kr. i 2016 i forhold til året før.  Dermed nærmer pensionsopsparingen sig niveauet fra før finanskrisen, og danskerne gør sig atter klar til at forsøde seniortilværelsen – men ikke alle ser fordelene.

Hvor godt er du forsikret?

20.01.2017
Som selvstændig virksomhedsejer er der nogle forsikringer, du skal have. Det kan være lovgivningen, der stiller krav, eller det kan være et krav fra en panthaver. Men der kan også være forsikringer, der ikke stilles krav om, men som du og din virksomhed kan have behov for. Læs her hvad der er need to have og nice to have.

Put din pension i lommen

20.01.2017

Det er nu blevet muligt at tjekke sin pension på mobilen og danne sig et overblik over, om der står øllebrød eller østers på menuen, når man går på pension. Pensionsinfo.dk er nemlig blevet mobil.

Hjulet kører rundt, men hamsteren er død

15.01.2017

På bloggen Bloggy Monday stødte vi på denne interessante og tankevækkende fortælling om, hvordan krop og sind reagerer på længere perioder under pres.

E-handel - faldgruben du skal kende til

15.01.2017

Flere og flere danskere køber varer over nettet, men er du opmærksom på, at du i nogle tilfælde skal betale både told og moms af varer købt i udlandet? - og det kan hurtig blive dyrt.

Markante forskelle mellem de lovpligtige arbejdsskadesforsikringer

21.11.2016

Arbejdsgivere i hele Danmark skal huske at se godt efter, når de sikrer deres medarbejdere mod skader, der sker i arbejdstiden. En analyse fra Söderberg & Partners viser nemlig overraskende store forskelle mellem de arbejdsskadeforsikringer, der er på markedet.

Viser 1 - 10 af 155 nyheder
Gl. KØGE LANDEVEJ 290 - DK-2650 HVIDOVRE