Kasse- og forretningssoftware specielt udviklet til ure, guld og sølvbutikker

Er din tid også guld værd? Så kom og hør hvordan du kan sikre dig en lettere hverdag og bedre driftsøkonomi med DiamondR – et kasse- og forretningssoftware specielt udviklet til ure-, guld- og sølvbutikker.

300 butikker i hele Nordeuropa anvender i dag DiamondR, og det er med god grund. For det er ikke kun vigtigt for brugerens oplevelse i hverdagen, at selve håndteringen af indkøb, lager- og salgsaktiviteter er enkel og let at bruge. Det er lige så vigtigt, at systemet også er hurtigt, stabilt, driftssikkert og fremtidssikret. Og det er DiamondR.

Det er ikke kun vigtigt for brugerens oplevelse i hverdagen, at selve håndteringen af indkøb, lager og salgs aktiviteter er enkelt og let at bruge. Det er lige så vigtigt, at systemet også er hurtigt, stabilt, driftsikkert og fremtidssikret.

I salgssituationen har man overblik over nøgleoplysninger som f.eks. varenr. og pris. Varens stregkode kan indscannes ved kassen og bruges til bl. a. udskrivning af alle fornødne oplysninger til brug ved salg, reparation, bytning, tilgode beviser og gavekort

Vi står til rådighed med yderligere information og vejledning ring til os på 36 78 55 43 eller send en mail på info@pro.dk og en af vores konsulenter vil kontakte dig hurtigst muligt for at give dig en demonstration af DiamondR - et alsidigt, fleksibelt, enkelt og gennemprøvet kasse- og forretningssoftware, som sikrer dig:

  • Lettere håndtering af lager- og salgsaktiviteter.
  • Bedre kundebetjening.
  • Effektiv butiksdrift.
  • Bedre økonomi.
  • Fordele der er værd at ofre et par minutter på.
Park Alle 295 - DK-2605 Brøndby