Nyhedsbrev Februar 2022

TimeComputer A/S | Park Alle 295 | 2605 Brøndby

Ny adresse - men stadig samme gode service

Invitation til reception den 10. marts klokken 13:30

Flyttearbejde

Vi er nu ved at være kommet i orden i vore nye lokaler i Brøndby. I den anledning vil vi gerne invitere kunder, leverandører og andre venner af huset til en reception den 10. marts mellem 13:30 og 16:30. Vi byder på lidt godt både til at spise og til at drikke. Glæd dig til en hyggelig men også lidt anderledes eftermiddag.

Kaffevognen er gjort klar

Glæd dig - kaffen har ikke stået på kogepladen i timer. Den vil være helt frisklavet kort efter du har bestilt den. Og så kan du vælge alle de moderne former for kaffe, som f.eks. caffe latte, cappuccino, cortado, americano, sort kaffe og så måske en espresso til at gå hjem på.

Vinsmagning

Vin til en reception er jo ikke noget særsyn, men her får du i tillæg lidt viden om vinen med hjem. Ikke en traditionel vinsmagning med meget lidt i glassene og en bøtte til at spytte vinen ud igen. Næ - bare vine serveret af en vinekspert, som vil dele ud af sin viden.

Vi glæder os til at se jer

Af hensyn til alt det praktiske vil vi gerne vide sådan ca. hvor mange der deltager. Send gerne en e-mail til info@pro.dk. Klik eventuelt på "knappen" herunder.

Anchor button send e-mail

Udover invitationen til receptionen bliver der også plads til et par andre vigtige emner:

Vigtige oplysninger vedrørende Microsoft 365

 

Microsoft har varslet en prisstigning på Microsoft 365-licenserne fra den 1. marts 2022. Prisjusteringen afspejler den øgede funktionalitet i cloud-løsningen, øgede omkostninger til udvikling af de enkelte apps inden for kommunikation, samarbejde og sikkerhed, kunstig intelligens og automatisering.
Vi venter på oplysninger om de endelige danske priser, men ser vi på prisstigninger i USD ser det ud til i gennemsnit for alle produkter, at blive omkring 12,5%.
Der er dog en række områder der ikke vil blive ramt af prisstigningerne, herunder Microsoft 365 E5, undervisningslicenser og licenser til non-profit organisationer.

Udover prisstigningerne ændrer Microsoft også licensperioden til at være helårligt. Det vil dog stadig være muligt at få en licens på månedsbasis, men vil så fremover blive til en forhøjet pris.

Park Alle 295 - DK-2605 Brøndby