Datacenter

Datasikkerhed

Vi foretager dagligt en fuld backup af dine data, som vi efterfølgende opbevarer sikkert i vores datacenter i minimum 14 dage. For at opnå den maksimale sikkerhed opbevarer vi ligeledes din backup på en anden nøje udvalgt lokation.

Selvforsynende med el

I tilfælde af strømnedbrud er vi selvforsynende med el, da vi har datacentret har UPS og eget nødstrømsanlæg (80KVA Generator) der går i gang ved strømafbrud,

Traditionel køling og frikøling

Vi anvender både traditionel køling og frikøling, hvor kuldeeffekten udefra anvendes til at køle luften i selve datacentret. Løsningen er yderst miljøbevidst og energibesparende, da den traditionelle køling herved kun bliver brugt i de varme sommermåneder. Vi er i dag i stand til at kontrollere luftstrømme og temperaturer helt ud i det fjerneste hjørne af lokalet.

Fysisk sikring

Vi har sikret vores datacenter med den nyeste alarmteknologi og adgangskontrol. Hele bygningen bliver døgnet rundt overvåget af detektorer, og i selve datacentret har vi yderligere sensorer, der måler luftfugtighed og temperaturer.

I tilfælde af indtrængning på grund eller i bygninger, bliver vagten automatisk kontaktet. 24 timer i døgnet.

Brandsikring

Vores datacentret er forsynet med et brandsluknings anlæg,

Racks og Datacenter 

Vi tilbyder en gratis gennemgang af jeres nuværende IT løsning - for at kortlægge om it hosting / outsourcing vil være relevant og rentabel for jeres virksomhed.

Ved besøget gøres status på: hardware, software, netværk, sikkerhed, backup, og dokumentation.

Park Alle 295 - DK-2605 Brøndby