Drift, support og service

it-servicemedarbejder

TimeComputer som virksomhedens it-afdeling

Der stilles større og større krav til medarbejdere, som skal administrere virksomhedens servere, arbejdsstationer, printere, netværk m.v.

Udstyr og programmel bliver mere kompliceret, sikkerheden får større og større betydning, lovgivningen omkring f.eks. persondata bliver mere og mere omfattende og sammenhængende mellem systemer er blevet voldsomt komplekse.

Det kan på den baggrund være svært for mindre og mellemstore virksomheder at opretholde den nødvendige viden, sikre at der er tilstrækkeligt med interessant arbejde til alle it-medarbejdere og dermed sikre at de kan fastholdes i virksomheden.

På den baggrund kan det både være en teknisk og en økonomisk fordel at overlade driften til TimeComputer.

En outsourcing til TimeComputer kan både være baseret på virksomhedens lokalt installerede servere eller på servere i et hosting center.


HP ikon

HP ProActive Care

TimeComputer er autoriseret til installation af HP ProActive Care på HP-udstyr.

Hewlett Packard Enterprise Proactive Care Service (Proactive Care) tilbyder et integreret sæt af proaktive og reaktive tjenester designet til at hjælpe med at forbedre tilgængeligheden til og ydeevnen på dit HP-udstyr.

I et komplekst miljø skal mange komponenter fungere effektivt sammen. Proactive Care er blevet specifikt designet til at understøtte disse komplekse miljøer og giver en supportløsning, der dækker servere, operativsystemer, storage, storage area networks (SAN'er) og netværk.

Med HP ProActive Care analyseres produkterne kontinuerligt og konstateres der komponenter, som kan betyde eventuelle driftsmæssige problemer, kommer der straks anbefalinger til imødegåelse af eventuelle problemer.

Med andre ord kan fremtidige fejl løses inden de får konsekvenser


Indsættelse af hardisk eller lignende

Servicevindue

Selvom TimeComputer står for driften af en virksomheds systemer, vil der stadig være behov at lukke systemerne ned i en kort periode. F.eks. i forbindelse med opgradering, sikkerhedsopdatering, installation af supplerende udstyr eller omlægning af driften.

De tidspunkter hvor vi planmæssigt lukke ned for systemerne kalder vi servicevinduer.

Et servicevindue er et på forhånd aftalt tidspunkt, hvor vi som leverandør har mulighed for at udføre opgaver i nettet.

Vi udfører servicevinduer på hverdage i tidsrummet fra kl. 23.00 til kl. 6.00. Microsoft Windows opdateringer vil blive opdateret på alle torsdag fra kl. 3.00.

Præventivt vedligehold gennemføres kun ved uforudsete situationer, eksempelvis genopstart af routere/switche eller arbejde, som kun berører et mindre antal kunder. Præventivt vedligehold vil som regel ikke give mere end 5 minutters nedetid.

Alt arbejde i vores servicevindue vil så vidt muligt blive varslet senest 7 arbejdsdage før arbejdet udføres. Præventivt vedligehold vil blive udført med meget kort varsel og i visse situationer slet ikke blive varslet.

Vi gør hvad vi kan for ikke at genere driften hos kunderne, men disse servicevinduer er nødvendige hvis systemerne skal være opdateret til seneste versioner og især seneste sikkerhedsversion


  • TimeComputer A/S
  • |
  • Park Allé 295
  • |
  • 2605 Brøndby

Telefon: 36 78 55 43
E-mail: info@pro.dk

Ved besøg kan du parkere på parkeringspladserne omkring hele bygningen, men ..

Husk at registerere bilens registreringsnummer på enheden, der står ved hovedingangen

Dokumenter

Her finder du en række dokumenter med vejledninger, vilkår, gode råd og andet interessant.

Salgsbetingelser
Her kan du læse vores gældende salgsbetingelser
salgsbetingelser
Hosted Exchange
Opsætning til mailprogrammer (Microsoft Outlook, Entourage m.m.), mobiltelefoner, smartphones og tablets (iPad m.m.)

TimeGruppen

TimeComputer er en del af TimeGruppen, som består af en række virksomheder med fokus på at yde assistance til erhvervsvirksomheder.

TimeGruppen Virksomhedens professionelle rådgiver Link
Revision & Skat Vi er din revisor i Brøndby og på Frederiksberg, hvorfra vi hjælper virksomheder i hele landet Link
Forsikring & Pension Vi er eksperter på erhvervsforsikring og pension Link
Investering Vores professionalisme og uvildighed er din styrke Link
Jura Det sikre valg, når der er brug for juridisk og forretningsmæssig sparring Link

Certifikater

Hewlett Packard Enterprise logo