Hvad siger kunderne?

Klappende publikum

Rigtig mange af vores kunder holder fast i TimeComputer og giver udtryk for tilfredshed med den service og rådgivning vi giver både i det daglige og i forbindelse med større omlægninger.

Herunder ses en kort information om nogle af vores kunder.

Hvis du gerne vil se en installation, som kan minde om den dit firma er ude efter, så kontakt os. Så finder vi en eller flere kunder, som kan sammenlignes med jeres ønsker.

Er der noget vore kunder lægger vægt på, så er det vores holdning til samarbejdet. Vi lægger selvfølgelig ud med at hjælpe kunderne med at løsning af deres aktuelle it-udfordringer. Men vi er ikke ude af billedet når denne opgave er løst. I tæt samarbejde med kunderne, arbejder vi kontinuerligt med optimering af udstyr, software og anvendelse.

RAMCON

Vores styrke er at kende vores kunders behov samt at have en stor viden inden for Industrial, Medical, Chemical og Life Science markedet i Norden. RAMCONs mission er at kombinere globale produkter og ekspertise med lokal viden for at sikre, at vores kunder opnår bedre resultater på kortere tid.

Seniorshop

I Seniorshop er det vores mål at gøre hverdagen så let som muligt for dig. I vores store butik i Søborg finder du Danmarks største udvalg af hjælpemidler, som er med til at øge livskvaliteten og gøre dig mere selvhjulpen.

HRH entreprenørarbejde og totalentreprise

HRH er en større entreprenørvirksomhed med en række selskaber, der udfører entreprenørarbejde samt fag- og totalentrepriser indenfor en lang række fagområder.

EME Etiketteringsmaskiner

EME Etiketteringsmaskiner har gennem 41 år været specialister i etiketteringsløsninger. Med markedets mest fleksible standardprogram kan vi levere løsninger med korte leveringstider og til meget konkurrencedygtige priser.

Granby Pack

Vi ved bogstaveligt talt alt om de hårde stød, et transportforløb kan medføre. Dette er ofte en hårdhændet affære - måske oven i købet med store vejr og klimamæssige påvirkninger undervejs. Vi har stor erfaring i at fremstille emballageløsninger, der passer til netop dit behov, og som beskytter dine værdier optimalt.

JA Trykluft aps

Vores mission er at vi i samarbejde med vores kunder, finder de mest optimale drift og serviceløsninger inden for komprimering af luftarter. Løsningerne skabes i tæt samarbejde med vores udvalgte leverandør og producenter.

Nimtag

Vi kan udføre mange former for tagarbejde som blandt andet lægning af grønne tage fra Sedummos, ovenlysvinduer, faldsikring og brandventilation. Ovenlysvinduer kan for eksempel give et naturligt lys, ligesom det kan være praktisk i lokaler med høj luftfugtighed.

Rubæk

Vores produktsortiment spænder fra containere, komprimatorer, pappressere, 2- og 4-hjulede containere, nedgravede affaldssystemer, udstyr til affaldshåndtering samt service. Derudover forhandler vi produkter af 100 % genbrugsplast som f.eks. møbler til park og byrum.

State of Green

Søger du inspiration og løsninger til en bæredygtig fremtid? Kontakt State of Green, og lad os sammen arbejde med omstillingen mod en grønnere fremtid.
  • TimeComputer A/S
  • |
  • Park Allé 295
  • |
  • 2605 Brøndby

Telefon: 36 78 55 43
E-mail: info@pro.dk

Ved besøg kan du parkere på parkeringspladserne omkring hele bygningen, men ..

Husk at registerere bilens registreringsnummer på enheden, der står ved hovedingangen

Dokumenter

Her finder du en række dokumenter med vejledninger, vilkår, gode råd og andet interessant.

Salgsbetingelser
Her kan du læse vores gældende salgsbetingelser
salgsbetingelser
Hosted Exchange
Opsætning til mailprogrammer (Microsoft Outlook, Entourage m.m.), mobiltelefoner, smartphones og tablets (iPad m.m.)

TimeGruppen

TimeComputer er en del af TimeGruppen, som består af en række virksomheder med fokus på at yde assistance til erhvervsvirksomheder.

TimeGruppen Virksomhedens professionelle rådgiver Link
Revision & Skat Vi er din revisor i Brøndby og på Frederiksberg, hvorfra vi hjælper virksomheder i hele landet Link
Forsikring & Pension Vi er eksperter på erhvervsforsikring og pension Link
Investering Vores professionalisme og uvildighed er din styrke Link
Jura Det sikre valg, når der er brug for juridisk og forretningsmæssig sparring Link

Certifikater

Hewlett Packard Enterprise logo