HRH på forkant

HRH er en større entreprenørvirksomhed med en række selskaber, der udfører entreprenørarbejde samt fag- og totalentrepriser indenfor en lang række fagområder

TimeComputers opgaver hos HRH

I samarbejde med KeyBalance A/S har TimeComputer leveret et samlet system, som både løser den nye bogføringslovs digitaliseringskrav og samtidig bringer HRH langt frem i deres teknologiske muligheder.

Ved at samle HRH’s mange forskellige systemer til ét samlet system kan de fremadrettet optimere deres processer, overholde den kommende bogføringslovgivning og tilpasse processerne til lige netop deres virksomheds behov. HRH kan derved se frem til at spare flere administrative processer ved at indføre en papirløs bilagshåndtering og opnå en direkte forbindelse mellem deres mobilløsning og ERP-Systemet fra KeyBalance A/S. På den måde får de mere tid til at lave det, de er bedst til.

Mobilløsningen er designet til, at medarbejdere kan tidsregistrere og påføre vare-forbrug direkte på den gældende sag. Derved har HRH altid det fulde overblik over sagernes omkostninger. HRH vil samtidig, gennem KeyBalance, kunne indhente alle leverandørernes priser og derved sikre, at deres kunder får den bedste kvalitet til den rigtige pris.

Selvom de sidste detaljer om den nye bogføringslov ikke er besluttet endnu, kan HRH have ro i sindet – KeyBalance sørger nemlig for, at alle nødvendige funktioner og tilpasninger er tilgængelige, før lovgivningen træder i kraft. På den måde sikrer HRH, at der ikke skal foretages en masse tilretninger i sidste øjeblik for at leve op til de nye regler.

HRH startede implementeringen af KeyBalance i maj 2022 og forventer at være i mål med deres sidste selskab i denne måned, november 2022. Gennem et tæt samarbejde mellem KeyBalance og HRH’s direktør Palle Andersen har der været fuld fart på, og de mange tilpasninger er blevet udført løbende. Med Palle Andersens projekterfaring og store overblik er processen gået gnidningsfrit på trods af store forandringer.

Billede3.jpghrh_collage.png
  • TimeComputer A/S
  • |
  • Park Allé 295
  • |
  • 2605 Brøndby

Telefon: 36 78 55 43
E-mail: info@pro.dk

Ved besøg kan du parkere på parkeringspladserne omkring hele bygningen, men ..

Husk at registerere bilens registreringsnummer på enheden, der står ved hovedingangen

Dokumenter

Her finder du en række dokumenter med vejledninger, vilkår, gode råd og andet interessant.

Salgsbetingelser
Her kan du læse vores gældende salgsbetingelser
salgsbetingelser
Hosted Exchange
Opsætning til mailprogrammer (Microsoft Outlook, Entourage m.m.), mobiltelefoner, smartphones og tablets (iPad m.m.)

TimeGruppen

TimeComputer er en del af TimeGruppen, som består af en række virksomheder med fokus på at yde assistance til erhvervsvirksomheder.

TimeGruppen Virksomhedens professionelle rådgiver Link
Revision & Skat Vi er din revisor i Brøndby og på Frederiksberg, hvorfra vi hjælper virksomheder i hele landet Link
Forsikring & Pension Vi er eksperter på erhvervsforsikring og pension Link
Investering Vores professionalisme og uvildighed er din styrke Link
Jura Det sikre valg, når der er brug for juridisk og forretningsmæssig sparring Link

Certifikater

Hewlett Packard Enterprise logo