Marts 2021

Forårsnyheder fra HP

Foråret nærmer sig og på flere måder går vi mod lysere tider. Også hos HP er glæden over det spirende forår og den kommende sommer stor. Det har vi benyttet til at indgå nogle gode aftaler på en række produkter. HP lancerer her en bred vifte af innovative produkter, der gør din arbejdsdag mere produktiv, underholdende og sikker. Du finder alt til og omkring din arbejdsplads, hvad enten den er i virksomheden, hos kunderne eller på hjemmekontoret. Gå på opdagelse her og ring til os hvis du vil vide mere om produkterne.


HP ELITE FOLIO

BÆRBAR I EN KLASSE FOR SIG

Alt det, du elsker fra din mobil, din tablet og din pc i én, kompakt enhed. Det fleksible design lader dig skifte mellem bærbar-, tablet- og mediamodus alt efter opgave. Det er HP's første enhed på en Qualcomm® Snapdragon™-platform, som holder dig forbundet via Bluetooth®, Wi-Fi eller 5G (model med 5G som tilkøbsmulighed tilgængelig fra sommeren 2021). Bang & Olufsen står for lyden, og HP SureView Reflect garanterer, at ingen uvedkommende kan se din skærm.

Vil være tilgængelig i Danmark fra april/maj 2021
HP ELITE FOLIO

HP ELITE DRAGONFLY G2

SAMME ELEGANCE OG VÆGT- KLASSE MED FLERE MUSKLER

Many efforts have been made to render chromatic acid an active agent in the production of photographs. M. Ponton used a paper saturated with bichromate of potash, and this was one of the earliest photogenic processes. M. Becquerel improved upon this process by sizing the paper with starch previous to the application of the bichromate of potash solution, which enabled him to convert the negative picture into a positive one, by the use of a solution of iodine, which combined with that portion of the starch on which the light had not acted.

Vil være tilgængelig i Danmark fra marts/april 2021
HP ELITE DRAGONFLY G2

HP ELITEBOOK 800 G8-SERIEN

PAKKET MED DEN NYESTE TEKNOLOGI

G8-serien er pakket med de nyeste Intel® Tiger Lake processorer og chipset, ligesom lyden er forbedret, og alligevel er G8 lige så kompakt som dens forgænger. Og det vil sige ultratynd og let, hvad enten du vælger 13", 14" eller 15". Med HP's banebrydende sikkerhedsteknologier tager du databeskyttelsen med dig, hvor din arbejdsdag end bringer dig hen.

Vil være tilgængelig i Danmark fra marts/april 2021
HP ELITEBOOK 800 G8-SERIEN

HP ELITEBOOK X360 1030/1040 G8

KØLIG KOMPAKTHED TIL DEN KRÆSNE

Med den nye serie EliteBook x360 rykker Intel® Tiger Lake CPU'er ind i den kompakte hybrid-pc, som du kan bestykke med helt op til 32 GB RAM og 2 TB storage. Vælg mellem 13,3" og 14" skærme med markedets mest avancerede elektroniske privacy filter eller 4K-teknologi, og du er mere end klar til at gå på nettet. Du kan lade batteriet op til 50 procent på en halv time, så intet stopper dig på en travl arbejdsdag.

Vil være tilgængelig i Danmark fra marts/april 2021
HP ELITEBOOK X360 1030/1040 G8

HP ZBOOK FIREFLY G8

EN KOLLEGA AF NYESTE GENERATION

Næste generation Intel® Tiger Lake-processorer og næste generation NVIDIA Quadro® T500 Mobile-grafik: Med Firefly G8 får du en fuldt opdateret kollega, selv om designet og de kompakte dimensioner er uændrede på verdens letteste, mobile arbejdsstation. Kan leveres med DreamColor-display til professionelle kreative, der er afhængige af ultrapræcis farvegengivelse.

Er klar til levering nu
To personer ved en bærbar i et kontormiljø

HP E24U G4/HP E27U G4 USB-C

MONITORER SKÆRME MED INTEGRERET OPLADNING

Elegant designede, slanke monitorer på hhv. 24" og 27" med USB-C-port, så du altid kan lade din bærbare op uden at være afhængig af ekstern oplader og ekstra kabler. Med et tryk på en knap tænder du for både skærmen og din bærbare, hvorefter du kan nyde det harmoniske, afbalancerede billede med HP Eye Ease-teknologi. Produceret af over 80 procent genanvendt plastik.

Vil være tilgængelig i Danmark marts/april 2021
HP E24U

HP P34HC G4-MONITOR

BUET SKÆRM I STØRRELSE XL

I dag har de fleste behov for at have mange dokumenter åbne ad gangen plus adgang til en browser og forskellige værktøjer, og det fylder godt op på skærmen. Alligevel er der plads til overs på det buede 34" display fra HP. Her er du produktiv i det ultrabrede format og har mange porte til rådighed, inklusive en USB-C-port, der både overfører data og lader din bærbare op samtidig.

Er klar til levering nu
HP P34HC G4-MONITOR

HP Z27U G3 DISPLAY

ULTRA TYND SKÆRM MED BILLEDE LIGE TIL KANTEN

Hvor mange timer om ugen bruger du ved din skærm? Har du ikke fortjent at se på et knivskarpt billede der går næsten helt ud til kanten? HP Z27 er en 27" skærm, der gør det til en daglig fornøjelse at arbejde med præcise farver i en unik Quad HD-opløsning. Læg dertil et 100 W USB-C-udtag, der holder din bærbare PC eller Mac opladet til lange dage, og du har udsigt til en perfekt arbejdsplads.

Vil være tilgængelig i Danmark fra marts/april 2021
HP Z27U G3 DISPLAY

HP MULTI-DEVICE 635M TRÅDLØS MUS

PRÆCISION TIL FINGERSPIDSERNE

Skal du være produktiv i længden, fungerer det ikke med den indbyggede trackpad i den bærbare. Der skal en mus til! Og få gør det bedre end 635M. Her får du lynhurtig responstid, 4 programmérbare knapper, justerbar scrollhastighed og trådløs forbindelse, så du undgår irriterende kabler. Kan forbindes til op til tre enheder via Bluetooth® eller en nano-dongle.

Vil være tilgængelig i Danmark fra marts/april 2021
HP MULTI-DEVICE 635M

Kære IT-afdeling

TIPS TIL HARDWARESIKKERHED

Hardwaresikkerhed er højaktuelt for medarbejderne på arbejdspladsen, men det er i højere grad vigtigt for dem som sidder uden for kontoret og arbejder. HP´s produkter er ikke blot innovative, de er også spækket med sikkerhedsfeatures, så man kan arbejde sikkert og effektivt, uanset hvor man befinder sig. Ring til os hvis du vil have gode råd om hvordan vi kan hjælpe omkring nogle af sikkerhedsudfordringerne i jeres virksomhed. Du kan blandt andet teste sikkerhedsniveauet i din virksomhed, blive klogere på vores mange sikkerhedsløsninger, og få tilsendt en guide med 12 sikkerhedsudfordringer, man skal være opmærksom på.

  • TimeComputer A/S
  • |
  • Park Allé 295
  • |
  • 2605 Brøndby

Telefon: 36 78 55 43
E-mail: info@pro.dk

Ved besøg kan du parkere på parkeringspladserne omkring hele bygningen, men ..

Husk at registerere bilens registreringsnummer på enheden, der står ved hovedingangen

Dokumenter

Her finder du en række dokumenter med vejledninger, vilkår, gode råd og andet interessant.

Salgsbetingelser
Her kan du læse vores gældende salgsbetingelser
salgsbetingelser
Hosted Exchange
Opsætning til mailprogrammer (Microsoft Outlook, Entourage m.m.), mobiltelefoner, smartphones og tablets (iPad m.m.)

TimeGruppen

TimeComputer er en del af TimeGruppen, som består af en række virksomheder med fokus på at yde assistance til erhvervsvirksomheder.

TimeGruppen Virksomhedens professionelle rådgiver Link
Revision & Skat Vi er din revisor i Brøndby og på Frederiksberg, hvorfra vi hjælper virksomheder i hele landet Link
Forsikring & Pension Vi er eksperter på erhvervsforsikring og pension Link
Investering Vores professionalisme og uvildighed er din styrke Link
Jura Det sikre valg, når der er brug for juridisk og forretningsmæssig sparring Link

Certifikater

Hewlett Packard Enterprise logo